TechyTent

The world of tech news and all type of latest news

social Media

Twitter spune că Elon Musk nu se alătură consiliului companiei

Twitter spune că Elon Musk nu se alătură consiliului companiei

CEO-ul Twitter a declarat că Elon Musk nu se va alătura consiliului de administrație al gigantului rețelelor sociale, într-o inversare la mai puțin de o săptămână după ce a anunțat că antreprenorul miliardar în tehnologie va fi numit.

În prezent, cel mai bogat om din lume și cu peste 80 de milioane de urmăritori pe Twitter, Musk a dezvăluit săptămâna trecută cumpărarea a 73,5 milioane de acțiuni – sau 9,2% – din acțiunile comune ale companiei, devenind cel mai mare acționar al acesteia.
„Elon a decis să nu se alăture consiliului nostru de administrație”, a scris, duminică, pe Twitter, CEO-ul Twitter, Parag Agrawal.

„Numirea lui Elon în consiliu urma să devină efectivă oficial în 4/9, dar Elon a spus în aceeași dimineață că nu se va mai alătura consiliului”, a spus Agrawal.
Agrawal a anunțat marți că Musk se va alătura consiliului de administrație, descriindu-l drept „un credincios pasionat și un critic intens al serviciului, care este exact ceea ce avem nevoie”.

Musk însuși a scris pe Twitter că „Așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu Consiliul Parag și Twitter pentru a aduce îmbunătățiri semnificative Twitter în următoarele luni!”
În anunțul său de duminică, Agrawal a împărtășit o notă pe care a trimis-o pe Twitter, în care a spus că numirea lui Musk în consiliu va depinde de o verificare a antecedentelor și că va trebui să acționeze în interesul companiei odată ce va fi numit.
„Elon este cel mai mare acționar al nostru și vom rămâne deschiși la contribuția lui”, a adăugat Agrawal.

Într-o reacție aparentă la știri, Musk a postat pe Twitter un emoji zâmbitor, fără niciun alt comentariu.

Fondatorul SpaceX și șeful Tesla este un utilizator frecvent de Twitter, amestecând în mod regulat declarații inflamatorii și controversate despre probleme sau alte persoane publice cu observații care sunt capricioase sau axate pe afaceri.

De asemenea, s-a luptat în mod repetat cu autoritățile federale de reglementare a valorilor mobiliare, care au reprimat utilizarea rețelelor sociale după ce un pretins efort de a lua Tesla în privat în 2018 s-a prăbușit.
Decizia lui Musk de a nu ocupa un loc în consiliul de administrație Twitter a venit după ce sâmbătă a scris pe Twitter dacă rețeaua de socializare „moare” și a chemat utilizatori precum cântărețul Justin Bieber, care sunt foarte urmăriți, dar postează rar.

„Majoritatea acestor conturi „de top” tweetează rar și postează foarte puțin conținut”, a scris șeful Tesla, subtitrând o listă cu cele 10 profiluri cu cei mai mulți urmăritori – o listă care se include pe locul opt, cu 81 de milioane de urmăritori.

„Twitter-ul moare?” el a intrebat.

Figură deschisă și polarizantă, anunțul numirii sale în consiliu a stârnit nedumerire în rândul unor angajați Twitter, potrivit unui raport Washington Post.

Lucrătorii companiei de social media cu sediul în Statele Unite au citat îngrijorări legate de declarațiile lui Musk cu privire la problemele transgender și despre reputația sa de lider dificil și motivat, potrivit declarațiilor de pe Slack revizuite de Post.

O agenție din California a dat în judecată Tesla, acuzând discriminare și hărțuire împotriva lucrătorilor de culoare. Producătorul de mașini electrice a respins acuzațiile, declarând că se opune discriminării.

Share this post

About the author

This is Muhammad Farrukh Yaqub, have good experience in the websites field. Muhammad Farrukh Yaqub is the premier and most trustworthy informer for technology, telecom, business, auto news, and games review in World. Pl6ease feel free contact [email protected]
https://techyroyal.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *